Øget hastighed på bredbånd

Næsten alle danske hjem har en bredbåndsforbindelse af varierende hastighed. Det næste skridt på vejen tegnede sig i horisonten i form af det meget hurtigere fibernet med forbindelse igennem optiske kabler. Før du køber bredbånd er det vigtigt at tjekke bredbåndsdækning på netop din adresse. Du kan også lave en bredbåndstest for at se din aktuelle bredbåndshastighed.

Fibernet
Mange teleselskaber forudser dog at fibernettet i sidste ende bliver sprunget over af mange danskere, der i stedet hopper direkte til mobilt bredbånd i stedet. Lidt ligesom afrika aldrig fik etableret dækkende telefonnet men sprang direkte til mobiltelefonen.

Således bliver et led i teknologien for manges vedkommende sprunget over til fordel for trinnet over. Om tendensen i Danmark holder vil tiden vise.

Højere uploadhastigheder
Især upload hastighederne har fået et spark opad i den seneste tid uanset hvilket billigt internet, som du har købt. Det er blandt andet den øgede konkurrence på markedet for mobilt bredbånd og internetforbindelser generelt, der kommer forbrugerne til gode.